YAŞAM ALANLARINIZIN ÇATISINI KURUYORUZ

Çatı Yapımı

Çatı Yapımı; çatılar, binalar için en önemli yapılardan birisidir. Binayı dış etkenlere karşı korur. Binaların çevresine veya bölgesine göre çatı yapımında kullanılan malzeme değişim gösterir.

Çatı yapımından önce malzemeleri dikkatlice inceliyoruz. Firma olarak sağlam ve kaliteli çatılar yapmak için çalışmalar yapıyoruz. Çatı yapılarının en önemli bölümü iskelettir. Bu nedenle çatı iskeleti doğru ve düzgün bir şekilde yapılmalıdır.

Bu nedenle müşterilerimizin daima güvenliğini ön plana koruyoruz. Çatı iskeletinde de yapı malzemeleri önem arz eder. Çatının sağlam durabilmesi için öncelikle iskeletinde sağlam olması gerekir. Bina boyutunun ölçümlerini gerekli yöntemler ile alıyoruz ve malzemelerinin seçimini yapıyoruz. Usta ekibimiz ile en iyi çatıları müşterilerimize sunuyoruz.

Çatı Tamir Çeşitleri

Ahşap Çatı

Ahşap çatı, yaygın olarak dağ evlerinde kullanılır. Şık görüntüsü yanında oldukça hafiftir. Bu nedenle aşırı rüzgar veya yağışlı bölgelerde kullanımı azdır. Ekonomik olmasından birçok müşterimiz tarafından tercih edilir.

Sundurma Çatı

Tek yüzeyli olarak bilinen sundurma çatı, yapımı bakımından oldukça kolaydır ve maliyeti azdır. Çamaşırlık veya garaj gibi yerlerde kullanımı daha fazladır. Sundurma çatı, binaların dış etkenlerden korur.

Kiremit Çatı

Binaların ısı kaybına yol açan problemlerinden dolayı kiremit çatı yapımında kullanılan malzemenin kaliteli olması gerekir. Kiremit çatıların altına gerekli izolasyon malzemelerini isteğe göre sereriz, bu sayede çatı kuvvetli hale gelir.

Çelik Çatı

Çelik çatıların yapı malzemesinden dolayı uzun ömürlüdür. Dış etkenlere karşı oldukça dayanıklıdır ve kolayca aşınmaz. Çelik çatıların yapımından sonra uzun süre bakıma ihtiyaç duymaz. Çelik çatı yapımında firmamız, her türlü tecrübe ve yeteneğe sahiptir.

Betonerme Çatı

Betonarme çatı, oldukça büyük alanlar için kullanılır. Sağlam yapı malzemesinden dolayı dayanıklıdır. Estetik açıdan iyi olduğu için alışveriş merkezi, cami ve garajlarda kullanılır.

Membran Çatı

Farklı malzemelere kıyasla membran çatı daha hafiftir. Bir bütün halinde olmasından kaynaklı sızdırmaz. Yapım sırasında malzemelerin taşınması ve nakliyesi oldukça kolaydır. Dış etkenlerden zarar gören çatıların tamiratı daha basittir. Bütün malzemesinden ötürü işlem kısa süre içerisinde biter. Dışarıdan gelen darbelere karşı dayanıklıdır.

Çatı Yapımı İncelikleri

Çatı yapımından modelden daha önemli malzemesidir. Çatı malzemesi ne kadar kaliteli olursa, çatının dayanma süresi o kadar uzar. Çatı yapımında usta kişilerin olması önemlidir.

Her malzemenin kullanım alanı farklıdır, bu yüzden yapım aşaması usta kişiler yer almalıdır. Firmamızda güvenilir ve işinde en iyisi ustalarımız bulunur. Çatı yapımı sırasında ustalarımızın dikkat ettiği bazı hususlar vardır.

Bu hususlar aşağıdaki şekildedir;

  • Çatı yapımında kullanılan malzeme su geçirmemelidir.
  • Çatının üst bölümü hafif olmalıdır.
  • Çatı dış etkenlere dayanıklı olması gerekir.
  • Çatı malzemesi seçiminde fiyat yerine kalite ön planda tutulur.

Uzun yıllar boyunca dayanıklı bir çatınız olmasını istiyorsanız firmamızı seçmelisiniz. Firmamız, kaliteli malzemeler ile sektörde ilk sırada yer alır.

Ücretsiz Çatı Desteği İçin Bize Ulaşın

Sizden bazı bilgiler aldıktan sonra, projenizi daha ayrıntılı olarak görüşmek için size ulaşacağız.